dl imperial brands tobacco cigarettes smoking logo ftse 100 min
Sharecast graphic / Josh White

Les vendes d'Imperial Brands van augmentar un 8,7% durant el primer trimestre del 2022, fins als 101 milions de lliures (126 milions de dòlars), impulsades per la demanda a Europa. Els ingressos nets ajustats es van situar en uns 3.500 milions de lliures, amb un augment del 0,3%.

La demanda de cigarrets electrònics i productes de tabac està ajudant a compensar els menors volums de tabac.

Després d'anys de creixement lent i pèrdues de participació de mercat, el CEO, Stefan Bomhard, ha estat tractant de guiar Imperial Brands a través d'un pla de recuperació de cinc anys establert el 2021 centrat en els cinc mercats principals i en l'expansió de productes de propera generació (NGP) considerats menys perjudicials per a la salut.

"El nostre enfocament per a la resta del 2022 serà invertir més en els nostres cinc mercats prioritaris i començar el desplegament de la nostra estratègia NGP", ha afirmat Bomhard.

D'altra banda, Imperial Brands ha assegurat que els termes del seu acord recent per sortir de Rússia no inclouen una clàusula que li permetés recomprar el seu negoci en el futur. "No hi ha absolutament cap clàusula de recompra", han aclarit des de la companyia durant la presentació de resultats.

contador