ep archivo   deutsche bank en una imagen de archivo
DEUTSCHE BANK - Archivo

Deutsche Bank ha registrat un benefici net de 194 milions d'euros durant el tercer trimestre. Els analistes havien estimat un benefici net de 135 milions d'euros per al tercer trimestre, segons dades de Refinitiv. Amb aquests guanys, el banc suma la seva ratxa més llarga de beneficis trimestrals del banc des del 2012, segons Reuters.

  • 14,95€
  • 1,04%

Amb tot, el banc alemany ha informat dimecres d'una caiguda dels ingressos a la unitat de banca d'inversió, amb un benefici abans d'impostos inferior al de fa un any. Deutsche Bank va dir que la negociació de renda fixa i divises va veure caure els ingressos nets un 12% interanual, ja que els mercats van mostrar menys volatilitat. Tot i així va aconseguir superar les expectatives i presentar el seu cinquè trimestre consecutiu de beneficis. Prèviament havia superat les estimacions per al segon trimestre, malgrat la caiguda dels ingressos per operacions.

La provisió per a pèrdues creditícies es va situar en 37 milions d'euros, davant dels 53 milions d'euros de fa un any.

Els ingressos van augmentar fins als 6.000 milions des dels 5.900 milions de fa un any.

La ràtio CET 1, que mesura la solvència del banc, es va situar al 13%, davant del 13,2% del trimestre anterior.

El prestador alemany també va reiterar els seus objectius per al 2022. Les seves accions han pujat al voltant d'un 32% des del començament d'any i ha superat les estimacions per al segon trimestre, malgrat una altra caiguda dels ingressos comercials.

Noticias relacionadas

contador