ep archivo   dell informatica ordenadores oficina vacia
www.dell.com - Archivo
13,86$
  • -
  • -

Dell Technologies va obtenir un benefici net atribuït de 831 milions de dòlars (706 milions d'euros) durant el segon trimestre del seu exercici fiscal, que va discórrer entre els mesos de maig i juliol, xifra que representa un retrocés del 21% respecte als guanys comptabilitzats durant el mateix període de 2020, segons ha informat l'empresa.

Els ingressos de la companyia tecnològica van augmentar un 14,9% interanual, fins als 26.122 milions de dòlars (22.209 milions d'euros), amb un increment del 27% del negoci de solucions i del 3% a l'àrea d'infraestructures, mentre que VMWare va elevar un 8% la seva facturació.

D'aquesta manera, durant els sis primers mesos del seu exercici fiscal, Dell va obtenir un benefici net atribuït de 1.718 milions de dòlars (1.460 milions d'euros), un 44% per sobre de l'resultat de el mateix interval de l'any precedent.

Així mateix, la xifra de negoci de la multinacional tecnològica durant el semestre va arribar als 50.609 milions de dòlars (43.027 milions d'euros), un 13,4% per sobre dels ingressos comptabilitzats durant la primera meitat del seu anterior exercici fiscal.

"Estem creant valor a llarg termini guanyant presència, buscant oportunitats de creixement d'alt valor i fent créixer i modernitzant de manera rendible el nostre negoci principal", va dir Tom Sweet, director financer de Dell Technologies.

contador