nasdaq coinbase
Alberto Sánchez

Coinbase va registrar al tercer trimestre pèrdues netes de 544,6 milions de dòlars en comparació amb els guanys de 406,1 milions de dòlars del mateix període de l'any passat. Els ingressos nets van caure un 53,3%, fins als 576,4 milions de dòlars.

Els ingressos per transaccions van caure un 64%, fins als 365,9 milions de dòlars. Coinbase assegura que "es van veure significativament afectats per vents contra macroeconòmics i criptogràfics més forts, així com pel moviment del volum d'operacions a l'estranger".

La base d'usuaris de Coinbase ha disminuït al llarg de l'any. La companyia va dir que va tenir 8,5 milions d'usuaris de transaccions mensuals (MTU) durant el tercer trimestre, enfront dels 9 milions del període anterior i els 9,2 milions del primer trimestre.

Per a tot l'any, Coinbase espera que el nombre d'usuaris mensuals sigui "lleugerament inferior" als 9 milions.

Tot i això, la companyia ha assegurat que és "cautelosament optimista". De cara al quart trimestre “esperem un volum de negociació més baix i una quantitat similar d'MTU en comparació amb els nostres resultats del tercer trimestre”, explica en un comunicat.

contador