ep camion de coca-cola
COCA-COLA - Archivo
61,55$
  • 0,91$
  • 1,50%

Coca-Cola està lluny de quedar-se sense gas. El gegant de l'alimentació ha guanyat 55 centaus per acció durant el primer trimestre del l'any, respecte als 50 centaus que anticipava el consens d'analistes de Refinitiv.

Els ingressos de la companyia s'han situat als 9.020 milions de gener a març, davant els 8.600 milions de facturació previstos.

A més, Coca-Cola ha anunciat que la demanda ha tornat a nivells prepandemia. "Estem motivats per les millores al nostre negoci, especialment en aquells mercats que tenen accés a les vacunes i les economies dels quals s'estan reobrint, de manera que seguim confiant en les nostres previsions per a l'any", ha declarat el seu CEO, James Quincey.

En aquest sentit, la companyia ha confirmat les seves previsions de creixement d'ingressos orgànics per a tot l'any. A més, Coca-Cola ha anunciat en un comunicat per separat els seus plans de treure a borsa Coca-Cola Beverages Africa, per la qual cosa vendrà una part de les seves accions en l'OPV, que s'espera durant els propers 18 mesos.

Noticias relacionadas

contador