ep sol daurella la presidenta de coca-cola european partners en la salida a bolsa de la compania
EUROPA PRESS - Archivo

Coca-Cola European Partners va assolir unes vendes de 529 milions d'euros durant el primer trimestre d'enguany a Ibèria (Espanya, Portugal i Andorra), la qual cosa suposa un descens del 1,5% respecte al mateix període de l'exercici anterior.

  • 69,50€
  • -1,73%

Els ingressos de la major embotelladora de Coca-Cola a Ibèria suposen el 21% del total dels ingressos del grup, que es van situar en 2.478 milions d'euros, amb un descens del 4%, segons ha informat aquest dimarts la companyia.

Coca-Cola European Partners ha ressaltat el "sòlid" creixement del volum al gener i febrer a Ibèria, contrarestat per un descens al març a causa de l'impacte del Covid-19 en el canal de consum immediat-hostaleria. Així mateix, segons la companyia, les marques Coca-Cola, Monster, Aquarius i Appletiser van mantenir un "bon comportament".

Per part seva, els ingressos per caixa unitat en aquest mercat van sofrir un impacte negatiu a causa del mix de canals (és a dir, pel tancament d'Horeca a causa del Covid-19) i del mix d'envasos (per la positiva evolució de l'ús del PET).

Noticias relacionadas

contador