ep archivo   coca cola cocacola coca cola
EUROPA PRESS - Archivo

L'embotelladora Coca Cola Europacific Partners ha elevat la seva guia de resultats per al 2021 després d'un tercer trimestre "sòlid", segons ha confirmat la companyia en l'actualització del balanç trimestral enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 66,50€
  • 0,75%

L'empresa ha elevat la previsió per al creixement de les vendes comparables fins al 29%-30% des de l'anterior 26%-28%. A més, el benefici operatiu comparable creixerà entre un 46%-49%, enfront del pronòstic anterior del 40%-44%.

Després d'aquestes estimacions, Coca Cola Europacific Partners (CCEP) ha anticipat com a novetat que el benefici per acció (BPA) avançarà entre un 54% i un 57% durant l'exercici 2021.

Aquestes previsions inclouen la contribució de Coca-Cola Amatil, l'embotelladora australiana, que va ser incorporada als comptes del grup a partir del maig del 2021 mitjançant la creació d'una nova divisió denominada API (Austràlia, Pacífic i Indonèsia).

En aquest sentit, els ingressos al tercer trimestre van ser de 3.949 milions d'euros, amb una contribució d'API de 700 milions d'euros, xifra que va permetre elevar els ingressos no comparables un 24%.

EL CONSELLER DELEGAT ES MOSTRA OPTIMISTA

Damian Gammell, director executiu del grup, ha destacat "la integració reeixida de Coca-Cola Amatil, que també va tenir un acompliment resistent malgrat les renovades restriccions".

El directiu ha afegit que "seguim protegint el nostre negoci a curt termini i confiem en la nostra capacitat per mitigar les pressions de la inflació a curt termini i navegar pels desafiaments de la cadena de subministrament global, a mesura que ens endinsem el proper any" .

contador