cisco

Cisco va obtenir un benefici ajustat al tercer trimestre de 87 centaus, amb uns ingressos de 12.800 milions de dòlars. La guerra a Ucraïna va reduir els ingressos en aproximadament 200 milions de dòlars i va afegir 5 milions al cost de vendes i 62 milions en despeses operatives. Els bloquejos de Covid-19 a la Xina també van exacerbar l'escassetat de components. La companyia retalla la previsió de guanys per a tot l'any.

  • 48,24$
  • -0,52%

Per al quart trimestre fiscal, Cisco preveu uns guanys ajustats per acció d'entre 76 centaus i 84 centaus i una disminució dels ingressos de l'1% al 5,5%. El director executiu, Chuck Robbins, ha explicat que la guia del quart trimestre reflecteix problemes com la capacitat limitada a ports i aeroports.

Per segments, al tercer trimestre, Agile Networks, que inclou commutadors de xarxes de centres de dades, va contribuir amb 5.870 milions de dòlars en ingressos. Això representa un creixement del 4%.

La unitat d'Internet per al futur de Cisco va contribuir amb 1.320 milions, un 6% més. El segment de col·laboració que inclou Webex va generar ingressos de 1.130 milions de dòlars, un 7% menys.

contador