ep cie automotive
CIE AUTOMOTIVE - Archivo

CIE Automotive va aconseguir al primer trimestre de l'any uns "resultats rècord". Segons ha informat la companyia, entre el gener i el març va registrar un benefici net de 82,2 milions d'euros, un 5,1% més que al mateix període de l'any passat, els guanys trimestrals més alts.

  • 25,45€
  • 0,00%

La facturació va ser un 11,3% superior, fins als 972 milions d'euros, mentre que va aconseguir un Ebitda de 159,5 milions i un Ebit de 117,7 milions, superiors als 157,2 milions i 116,3 milions, respectivament, de l'exercici passat.

"Gràcies a l'esforç de tots els membres de l'equip CIE en un context sectorial molt complicat, amb una caiguda de gairebé el 5% dels volums produïts i amb un escenari generalitzat d'inflació de costos", ha declarat el conseller delegat de CIE Automotive, Jesús Maria Herrera.

Entre els objectius que es marca de cara al 2025 hi ha incrementar les vendes uns 20 punts percentuals per sobre del creixement del mercat; superar el marge EBITDA sobre vendes del 19%, reforçant la posició de la companyia al pòdium dels proveïdors més rendibles del sector; invertir en CAPEX al voltant de 1.000 milions d'euros en el quinquenni, xifra que representa al voltant d'un 5% anual de les vendes; desemborsar anualment per a impost de societats un 2% de les vendes; i generar de manera sostinguda flux de caixa operatiu del 65% de l'EBITDA aproximadament fins als 500 milions d'euros a partir del 2025.

"Els resultats de CIE Automotive durant els últims trimestres han demostrat la solidesa i resiliència de la companyia i col·loquen CIE al pòdium de les empreses més rendibles, amb més generació recurrent de caixa i amb millor perspectives de futur del sector, el que entenem que ara està especialment lluny de reflectir-se en la cotització", afegeix la companyia.

contador