bank of america logo

Bank of America ha superat les estimacions de resultats en registrar un benefici per acció de 85 centaus al quart trimestre, o de 7.100 milions de dòlars, mentre que els ingressos han estat de 24.530 milions de dòlars, un 11,2% superiors respecte a fa un any.

Per la seva banda, els ingressos nets per interessos van augmentar un 29%, fins als 14.700 milions, "impulsats pels beneficis dels tipus d'interès més alts, incloent-hi una menor despesa d'amortització de primes i un creixement sòlid dels préstecs", ha assenyalat l'entitat.

De fet, entre els grans bancs, Bank of America ha estat un dels que més s'han beneficiat de les pujades de tipus per part de la Reserva Federal dels EUA (Fed) el 2022.

"Vam acabar l'any amb una nota sòlida, augmentant els guanys any rere any al quart trimestre en un entorn econòmic cada vegada més lent", ha expressat el director executiu de Bank of America, Brian Moynihan.

Bank of America ha detallat que acumula reserves per a préstecs morosos per un import de 403 milions, enfront de l'alliberament de 851 milions del mateix trimestre de l'any anterior.

D'altra banda, el 2022 l'entitat va obtenir un benefici net de 27.528 milions de dòlars, xifra que representa un 14 % menys que un any abans.

Noticias relacionadas

contador