bank-of-america

Bank of America va registrar durant el quart trimestre del 2021 uns guanys un 28% superiors, fins als 7.010 milions de dòlars, però els ingressos van baixar un 10%, fins als 22.060 milions.

El segon banc més gran dels Estats Units per actius va guanyar 31.980 milions de dòlars el 2021, enfront dels 17.890 milions de dòlars del 2020, un 78,7% més gran que el d'un any abans.

L'entitat es va beneficiar del creixement dels préstecs, així com dels volums rècord de fusions i adquisicions que van ajudar a impulsar el negoci de banca d'inversió. A això s'hi ha sumat una recuperació a la despesa del consumidor en targetes de crèdit i dèbit i un sòlid exercici en el negoci d'assessoria i comerç del banc, que també van ajudar a impulsar els guanys.

"Augmentem significativament els préstecs i dipòsits, cosa que ens va permetre augmentar els ingressos nets per interessos en 1.200 milions de dòlars en comparació amb el trimestre de l'any anterior malgrat un entorn de tipus desafiador", ha assenyalat el director financer, Alastair Borthwick.

Noticias relacionadas

contador