ep economia- gosha holdings vende1069 en amrestgrupo finaccessmas30969 milloneseuros
TAGLIATELLA - Archivo

AmRest, operador europeu de restaurants propietari, entre d'altres, de La Taliatella, ha anticipat uns ingressos de 1.917 milions d'euros el 2021, xifra que representa un increment del 25,9% respecte a l'exercici 2020.

  • 5,95€
  • 2,23%

Al quart trimestre estanc, els ingressos consolidats es van situar en 539 milions d'euros, amb un creixement interanual del 35,6%. L'índex de vendes als mateixos establiments comparables va pujar en 130,7% durant el trimestre.

La companyia ha informat que el 99% dels restaurants estaven en funcionament a finals de desembre i ha subratllat que les vendes trimestrals marquen un nou màxim històric, registrant el segon rècord consecutiu malgrat l'afectació del negoci per la nova variant de la Covid, òmicron, durant els últims mesos, i la reimposició de restriccions.

"Les vendes al canal dine-in han patit l'impacte més gran d'aquestes limitacions que segueixen condicionant tant el nombre de restaurants operatius com el seu aforament. No obstant, els continus avenços en l'adaptació del nostre model de negoci a altres canals, i la excel·lent qualitat dels serveis oferts, han permès que AmRest segueixi incrementant ininterrompudament els seus nivells de venda”, ha assenyalat l'empresa en una nota enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Noticias relacionadas

contador