• Santander i BBVA en controlen el 53,31% i el 20,85% del capital, respectivament
  • La promotora immobiliària va atreure "més d'un centenar" d'inversors
ep metrovacesasu salidabolsa
METROVACESA

El gestor de fons britànics Schroders ha declarat una participació del 4,3% en el capital social de Metrovacesa en el marc de l'OPV que la immobiliària ha realitzat per sortir a borsa.

  • 8,36€
  • 0,60%

L'entitat compta amb 6.610.000 de títols de la companyia, segons consta als registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Aquest paquet d'accions està valorat en 109 milions d'euros en funció del preu de 16,50 euros per acció fixat per a l'estrena als mercats.

Schroders se suma així a Santander i BBVA, bancs que es mantenen com a primers accionistes de Metrovacesa després de la seva col·locació en borsa, amb una participació del 53,31% i el 20,85%, respectivament.

L'oferta pública de venda d'aquestes dues entitats per treure a cotitzar el 25,8% del capital va atreure "més d'un centenar" d'inversors, fonamentalment estrangers, segons van assegurar el president de la companyia, Ignacio Moreno Martínez, i el seu conseller delegat, Jorge Pérez de Leza, després del tradicional toc de campana amb què es va estrenar al parquet.

Es tracta d'inversors d'origen fonamentalment britànic, nord-americà, holandès i francès, tot i que també n'hi ha espanyols, i alguns d'ells amb participacions superiors al 3%, segons van indicar llavors.

Noticias relacionadas

contador