bankinter portada logo pared
7,33€
  • 0,02€
  • 0,25%

Renta 4 ha rebaixat el preu objectiu de Bankinter des dels 8,1 euros als 6,95 euros per acció i li atorga un potencial alcista del 4% des dels seus actuals nivells de cotització. L'entitat de banca privada li reitera el consell de 'mantenir' i aposta perquè "mantindrà el ROE elevat després de l'spin off (empresa derivada) d'LDA".

L'operació anunciada sobre la seva participació d'LDA permetrà "aflorar el valor d'aquesta" tenint un impacte en els comptes de 2020 "poc significatiu" que permetran a Bankinter "mantenir aquests nivells de ROE de doble dígit".

Així mateix, Renta 4 apunta que "la diversificació d'ingressos passarà a dependre en major mesura del negoci bancari (més diversificat geogràficament) i del de finançament al consum".

Tot i la rebaixa del seu preu, Renta 4 creu que "Bankinter és una opció interessant dins del sector financer tot i el limitat potencial que li donem". Això sí, li posa deures: "Una política de dividends sostenible i sense risc de modificació". Com a principals riscos, apunten a "una pitjor evolució del crèdit vs esperat, menor contenció de despeses vs previst així com extraordinaris negatius que puguin sorgir associats a litigis més enllà dels ja previstos.

Finalment, Renta 4 postil·la que "a les nostres estimacions per al 2020 no estem incloent l'operació anunciada d'LDA, per estar pendent d'aprovació i pel reduït impacte que tindria en els comptes del banc i que estimem que suposaria mantenir nivells de ROE del 10% el 2020e".

Noticias relacionadas

contador