ep torres de viviendas que neinor construira en valencia
NEINOR HOMES - Archivo
10,48€
  • 0,18€
  • 1,75%

El fons Orion Capital Managers, especialitzat en la inversió en actius immobiliaris, s'ha convertit en el principal accionista de la promotora immobiliària Neinor Homes després d'elevar la seva presència en el capital des del 15% fins al 28%.

En concret, segons les dades enviades a la Comissió Nacional del Mercat de Valors, Orion controla el 28,009% del capital: un paquet de 22.120.000 d'accions, amb un valor de mercat (11,25 euros) de 249 milions d'euros.

Des del passat mes de juny, Orion hi controlava una participació del 15,46%, una cartera de 12,21 milions d'accions, de manera que ha comprat gairebé 10 milions d'accions durant els últims tres mesos.

El fons va ser fundat el 1999 i està especialitzat "en la gestió d'inversions en béns immobiliaris a Europa en nom dels principals inversors de tot el món".

Orion inverteix tant en actius directes (a Espanya és propietari del centre comercial Puerto Venecia a Saragossa i del centre comercial Plenilunio a Madrid) com en companyies que cotitzen en borsa, companyies privades i deutes immobiliaris.

Té oficines a Londres, Madrid, Milà i París i és "propietat absoluta dels socis fundadors Aref H. Lahham, Van J. Stults i Bruce C. Bossom". Orion està invertint actualment en nom de l''Orion European Real Estate Fund V', que compta amb "1.500 milions d'euros en compromisos de capital".

A més d'Orion, els màxims accionistes de Neinor Homes són el fons Adar Capital Partners (27,47%), el banc nord-americà Goldman Sachs (6,37%), el banc canadenc Bank of Montreal (5,2%) i el fons King Street Capital (3,92%).

Noticias relacionadas

contador