• Es converteix en un dels accionistes més rellevants de la companyia
  • Els títols de Técnicas acumulen una caiguda del 30% durant els últims dotze mesos
parames invirtiendo a largo plazo

Nou accionista rellevant per a Técnicas Reunidas. El cèlebre gestor Francisco García Paramés ha declarat una participació del 3,035% al constructor de plantes energètiques.

  • 9,32€
  • 0,81%

Paramés, que articula les seves inversions a través de la seva gestora, Cobas Asset Management, controla un paquet d'1,69 milions d'accions de Técnicas, valorat a preus de mercat (25,81 euros) en uns 43,7 milions d'euros.

Paramés ja havia mostrat anteriorment la seva preferència per Técnicas Reunidas, encara que no ha estat fins ara quan hi ha declarat una participació superior al 3% a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). El seu gust per les inversions a llarg termini fa preveure que es tracta d'una inversió amb un horitzó temporal extens.

Amb aquestes compres, Paramés envia un missatge de confiança a una companyia que ha perdut un 30% del seu valor en borsa durant els últims dotze mesos, després de perdre diversos contractes importants i llançar una advertència sobre els seus beneficis. Així, Paramés considera una oportunitat de compra el mal moment actual i espera que es recuperi durant els propers mesos i anys.

Técnicas Reunidas està controlada per la família Lladó, que en posseeix el 37% a través del seu president, José Lladó. Altres inversors destacats són Norges Bank (3,15%), Ariel Investments (3%), Franklin Templeton (3%) i Citadel (1,18%).

Noticias relacionadas

contador