ep las telecos duplican sus interacciones en tiktok con vodafone al frente
VODAFONE

Les empreses del sector de les telecomunicacions estan acomiadant la setmana amb una caiguda a les seves cotitzacions davant la possible incursió d'Amazon a la indústria, ja que el gegant nord-americà està valorant oferir un servei de telefonia mòbil a nivell nacional de baix cost o possiblement gratuït als subscriptors de Prime, segons una informació de Bloomberg.

La companyia manté negociacions amb empreses com Verizon, T-Mobile US i Dish Network per aconseguir els preus més competitius possibles, cosa que li permetria oferir plans sense fil per 10 dòlars al mes o fins i tot gratis, en una estratègia amb la qual busca reforçar l'enllaç amb els seus clients.

Després de conèixer aquesta notícia, els títols de les empreses del sector s'han tenyit de vermell, entre les quals hi ha Telefónica, que està registrant pèrdues properes al 2% a aquesta hora. També destaquen les caigudes de Deutsche Telekom, accionista majoritari de T-Mobile US, que en deixa més d'un 8%

Al Vell Continent, les pèrdues s'estenen també a altres companyies com Orange, que es deixa més d'un 1%, enfront del 0,8% que retrocedeix Vodafone.

A l'altra banda de l'Atlàntic, les caigudes arriben al 5% en el cas de Verizon, mentre que són del 9% per a T-Mobile i del 5% per a AT&T. Mentrestant, les accions de Dish, empresa que podria col·laborar amb Amazon en el subministrament de servei, es disparen un 21%.

Tot i això, des d'Amazon han assegurat que el servei de telefonia no es troba entre les seves prioritats comercials més immediates.

"Sempre estem explorant afegir encara més beneficis per als membres de Prime, però no tenim plans d'afegir serveis sense fil en aquest moment", ha assenyalat el portaveu d'Amazon, Bradley Mattinger, en un comunicat.

contador