cb1asia1 short1
11.276,00
  • -49,50
  • -0,44%

Els principals índexs del continent asiàtic han aconseguit acabar al verd durant una jornada durant la qual les borses de la Xina continental, Taiwan i Corea del Sud han estat tancades per festivitats locals.

La disputa comercial entre els EUA i la Xina i la ressaca de les converses dutes a terme a Washington la setmana passada ha seguit dominant l'ànim dels inversors, que es preparen per a una nova ronda de negociacions cap a finals de mes.

"Hi ha un creixent optimisme en les converses comercials entre els EUA i la Xina, tot i que no se n'han concretat detalls", indiquen els experts. "L'alça és limitada, ja que el president Trump també va esmentar que si les converses no tenen èxit, una nova ronda d'aranzels és imminent", indica Alfonso Esparza, analista sènior de mercat d’OANDA.

L'índex HSI de Hang Seng de Hong Kong ha superat el 0,2% de pujades. L'índex Nikkei 225 NIK del Japó ha avançat un 0,46% i l'S&P ASX 200 d'Austràlia ha guanyat un 0,48%. L'índex NZX de Nova Zelanda ha tancat amb una caiguda del 0,2%. Les accions han caigut també a Singapur (-0,13%).

Noticias relacionadas

contador