sidney australia

Els parquets del continent asiàtic han deixat caigudes divendres, ja que els inversors continuen sospesant la postura agressiva de la Reserva Federal.

A Austràlia, l'S&P/ASX 200 s'ha deixat un 2,28%, fins als nivells més baixos des del juliol, en tornar al comerç després del festiu de dijous. El Kospi sud-coreà ha baixat un 1,82% i el Kosdaq, un 2,49%.

L'índex Hang Seng de Hong Kong ha perdut un 0,85%. Les accions de la Xina continental també han baixat, amb el Shanghai Composite perdent un 1,08% i el Shenzhen Component perdent un 1,769%.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha baixat un 1,42%. Els mercats japonesos han romàs tancats divendres per ser dia festiu.

A la resta d'Àsia, la dada de la inflació general de Singapur a l'agost va augmentar més del previst respecte a fa un any, fins al 7,5%, el ritme d'augment més ràpid des del 2008. La xifra és superior a les previsions dels analistes, que la situaven al 7,2%.

La inflació subjacent, que l'Autoritat Monetària de Singapur vigila de prop, va pujar un 5,1%, lleugerament per sobre del 5% previst. A Malàisia, la inflació es va situar al 4,7% a l'agost, en línia amb les expectatives.

Noticias relacionadas

contador