kim-jong-un-propose-de-rencontrer-le-president-sud-coreen-plus-souvent
38.356,06
  • 176,60
  • 0,46%

Els parquets asiàtics han tancat amb signe mixt aquest dimecres. I ho han fet molt pendents de la reunió que tindrà lloc avui a Vietnam entre Donald Trump i Kim Jong-un.

A la Xina continental, els compostos de Xangai i Shenzhen han avançat un 0,4% i un 0,5%, respectivament. Per la seva banda, l'índex Hang Seng de Hong Kong ha cedit un 0,1% al tancament de la sessió.

Mentrestant, el Nifty 50 hindú ha cedit un 0,5% i, al Japó, el Nikkei 225 ha tancat amb un repunt del 0,5% i el Topix, amb un altre del 0,2%. Al seu torn, el Kospi sud-coreà ha sumat un 0,3% i, finalment, l’ASX 200 australià s'ha elevat un 0,3% al tancament de la jornada borsària.

De tornada a la cimera entre Trump i Kim, aquesta serà la seva segona reunió en menys d'un any. S'espera que els dos líders discuteixin sobre el programa nuclear de Corea del Nord. Amb tot, els experts no esperen grans avenços d'aquesta nova trobada entre tots dos.

Al mercat de divises, el ien japonès s'ha intercanviat als 110,36 respecte al dòlar nord-americà. Per la seva banda, el dòlar australià ho ha fet als 0,7178 dòlars nord-americans.

Noticias relacionadas

contador