• El compost de Xangai s’ha deixat un 0,12%, mentre que l'índex Hang Seng ha caigut un 0,35%
  • El Kospi també ha tancat en vermell (-0,64%), arrossegat pel sector automobilístic i el mal comportament de les seves tecnològiques
  • L'australià ASX200 ha caigut un 0,5%
0cbasia921j2

Les borses asiàtiques han tancat amb caigudes aquest divendres, amb els inversors pendents de les negociacions que involucren els Estats Units i la Xina, i el seu particular duel comercial.

Els mercats del gegant asiàtic han tingut comportaments negatius en la seva majoria. El compost de Xangai s’ha deixat un 0,12%, mentre que l'índex Hang Seng ha caigut un 0,35% per la mala resposta del seu sector financer. Per la seva banda, el compost Shenzhen ha tancat en positiu, un 0,11%.

L'australià ASX200 ha caigut un 0,5%. El Kospi també ha tancat en vermell (-0,64%), arrossegat pel sector automobilístic i el mal comportament de les seves tecnològiques. El pes pesat de l'índex, Samsung Electronics, ha rubricat la sessió amb pèrdues de l'1,7%. El mercat japonès ha romàs tancat per festivitat.

El secretari del Tresor, Steve Mnuchin, ha declarat aquest divendres que el segon, i probablement últim dia de negociacions, entre les administracions nord-americana i xinesa, va tenir com a resultat "molt bones converses". El col·loqui, dirigit per Mnuchin i el vicepresident xinès, Liu He, té com a objectiu de llimar totes les asprors i friccions que hi hagi entre les pràctiques comercials dels dos països. No obstant això, malgrat els avenços, els analistes encara veuen complicat que les dues parts arribin a un acord.

Noticias relacionadas

contador