• Els inversors es preparen per les eleccions al Regne Unit, la roda de premsa del BCE i la compareixença de l'exdirector de l'FBI, James Comey
cbasia01ks92

Comportament mixt dels principals índexs asiàtics, davant la falta de direcció dels mercats a l'avantsala de les tres cites clau d'aquest dijous: les eleccions de Regne Unit, la compareixença de l'exdirector de l'FBI, James Comey, davant el Senat dels EUA i la reunió del Banc Central Europeu (BCE).

Les borses de la Xina continental han aconseguit acabar la sessió d'aquest dimecres en terreny positiu, amb un avanç d'un 1,09% al Xangai Composite i de gairebé un 2% a Shenzhen. El Nikkei ha tancat pla, igual que l'ASX200 australià. Al país del Pacífic, la dada del PIB del primer trimestre ha deixat un resultat millor del que s'esperava, ja que ha expandit fins al 0,3% en termes trimestrals, encara que molt per sota de l'1,1% dels tres últims mesos del 2016. El creixement econòmic anualitzat s'ha situat en l'1,7%, dues dècimes per sobre del que projectaven pels analistes. Amb aquest són 103 els mesos sense recessió a Austràlia.

En altres llocs del món, les caigudes es repeteixen en el Hang Seng de Hong Kong, que cedeix un 0,22%, en el Kospi coreà i la borsa de Malàisia. Tailàndia, Singapur i Bombai acaben en verd amb tímides pujades de menys d'un 0,2% de mitjana.

Noticias relacionadas

contador