Notícies de polsos Àsia

cb trade war china eeuu

Pujades a Àsia després que s'aclareixi que l'acord comercial amb la Xina està intacte

Pujades en les borses asiàtiques aquest dimarts, després que s'hagi aclarit que l'assessor de la Casa Blanca Peter Navarro no va dir que l'acord comercial entre els Estats Units i la Xina hagi acabat. "Els meus comentaris han estat trets salvatgement de context", va afirmar Navarro en una declaració a la Casa Blanca després que Fox News digués el dilluns que Navarro havia afirmat que Trump havia decidit acabar l'acord comercial.

ep un paciente de coronavirus recuperado se prepara para donar plasma en el distrito de wanzhou en

Modestes pujades a l'Àsia mentre Pequín decreta un tancament parcial per un rebrot

Els parquets del continent asiàtic han deixat moderades pujades aquest dimecres, malgrat les males notícies que arriben del continent. El tancament parcial de Pequín per un nou brot de coronavirus i l'escalada de tensions entre les dues Corees han pesat a l'ànim dels inversors; tot i així, les borses han aconseguit acabar en verd.

washington-denonce-les-provocations-de-pekin-en-mer-de-chine 20190913180518

Pequín tanca parcialment la capital i eleva l'emergència sanitària al segon nivell

Les autoritats de Pequín han anunciat aquest dimarts un tancament parcial de la ciutat després dels 31 nous casos de la COVID-19 registrats a la capital, relacionats amb l'últim rebrot originat al mercat majorista de Xinfadi, situat al districte de Fengtai, al sud-oest de la ciutat, i han elevat l'alerta d'emergència sanitària al segon nivell.

Kurod BoJ

El Nikkei i el Kospi pugen un 5% després dels estímuls del BoJ i la Fed

Fortes pujades als principals parquets del continent asiàtic aquest dimarts, impulsades per l'última ronda d'estímuls de la Reserva Federal dels EUA (Fed) i el Banc del Japó (BoJ), dirigits sobretot a apuntalar les empreses. El Nikkei lidera les alces i s'anota un avanç del 4,88% per acabar a 22.582,21 punts, encara que ha arribat a pujar un 5% durant la sessió.