ep dos trabajadores con rasgos asiasticos con mascarillas
David Zorrakino - Europa Press

Las acciones de los parqués asiáticos han dejado subidas este martes, mientras los inversores han seguido pendientes de la reapertura de las economías a medida que se alivian las medidas de contención de la pandemia de Covid-19.

Al Japó, el Nikkei 225 va agregar un 1,19% per a tancar en 22.325,61 punts ja que les accions de l'índex de pes pesat Softbank Group van pujar un 3,33% mentre que l'índex Topix va acabar el seu dia de negociació un 1,21% més alt en 1.587,68 punts. El Kospi de Corea del Sud també va tancar amb guanys del 1,07% fins a 2.087,19 punts.

L'índex Hang Seng d'Hong Kong també va experimentar guanys, augmentant 0,78%, a partir de la seva última hora de negociació. Les accions de la Xina continental van pujar en el dia, amb avanços en el compost de Xangai del 0,2% a aproximadament 2.921,40 punts mentre que el component de Shenzhen va ser fraccionalment més alt en aproximadament 11.112,50 punts.

En altres llocs, l'ASX 200 a Austràlia va tancar un 0,27% més alt en 5.835,10 punts, mentre en un comunicat emès el dimarts anunciant la decisió del Banc de la Reserva d'Austràlia (RBA) de mantenir la seva configuració actual de polítiques, el governador d'RBA, Philip Lowe, va dir: "Durant l'últim mes, les taxes d'infecció han disminuït en molts països i hi ha hagut una disminució de les restriccions a activitat."

"Si això continua, s'iniciarà una recuperació en l'economia global, recolzada tant pels grans paquets fiscals com per la relaxació significativa de les polítiques monetàries", va dir Lowe.

Noticias relacionadas

contador