ep asistentesdesfile militar12octubre
EUROPA PRESS

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha comès un error de protocol a la recepció al Palau Reial amb motiu de la celebració del 12 d'octubre. Després de saludar els Reis, Sánchez i la seva dona, Begoña Gómez, s'han situat al costat dels monarques per al besamans. Un assistent del Rei ha avisat Sánchez, als pocs segons, de l'equivocació i aquest ha prosseguit el seu camí amb la seva dona.

El president del Govern ha viscut un 12 d'octubre accidentat. Durant la seva arribada a la desfilada de la Festa Nacional a la plaça de Lima de Madrid, Sánchez ha rebut xiulets i esbroncades.

Sánchez ha arribat en cotxe oficial poc abans de les 11 del matí al lloc central dels actes del 12 d'octubre, on ja l'esperaven la ministra de Defensa, Margarita Robles; el president de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido; i l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena.

Tot i que la seva arribada no ha estat anunciada per megafonia -al contrari que en anteriors desfiles-, el públic concentrat al voltant de la tribuna d'autoritats ha dedicat xiulets i esbroncades al president del Govern, encara que els han cessat ràpid.

Aquesta actitud contrasta amb la rebuda dedicat als Reis i les seves filles -l’arribada dels quals sí que ha estat anunciada-, als quals el públic adornat amb multitud de banderes espanyoles ha aplaudit i victorejat.

Noticias relacionadas

contador