ep rajoycospedal durantereunioncomite ejecutivo nacionalpp
EUROPA PRESS

L'expresident del Govern Mariano Rajoy estava al corrent dels treballs encarregats a l'excomissari de Policia José Manuel Villarejo i va aprovar seguir la línia d'investigar dirigents del PP com Javier Arenas o el germà del dirigent socialista Alfredo Rubalcaba, segons Ignacio López del Hierro, empresari i marit de l'exsecretària general del PP María Dolores de Cospedal.

Segons es pot escoltar en les últimes gravacions publicades per 'Moncloa.com', López del Hierro li va assegurar a Villarejo que Rajoy, a qui es refereixen com "el cap" de Cospedal, "estava d'acord" amb què es desenvoluparan les investigacions sol·licitades al policia.

En una conversa entre l'empresari i el policia es diu que Rajoy, llavors líder de l'oposició, era coneixedor d'aquests encàrrecs i va donar llum verda a les accions plantejades per Villarejo. "La seva i després la del seu cap, que també li va comentar el negoci al seu cap, com és normal", assegura López del Hierro sobre el beneplàcit expressat per Cospedal i Rajoy.

"El seu cap està d'acord amb què es desenvolupi aquesta línia d'actuació", recalca el marit de l’exnúmero 'dos' del partit en una conversa amb Villarejo, després que aquest preguntés si el màxim dirigent del PP aprovava l'operació.

Després de publicar-se diversos àudios de les seves converses amb l'excomissari Villarejo, aquest dilluns Cospedal va anunciar la seva renúncia al seu lloc en el Comitè Executiu Nacional del partit, però mantindrà el seu escó al Congrés dels Diputats.

Noticias relacionadas

contador