trumpcbpierde

Robert Trump ha mort al New York Presbyterian Hospital aquest dissabte als 71 anys. El germà menor de l'actual president dels EUA, Donald Trump, ha mort per causes que la Casa Blanca no ha volgut determinar, fent créixer així l'especulació que el coronavirus hi hagi tingut a veure.

El New York Times ha volgut posar fi a les especulacions, citant fonts pròximes a la família, s'apunta que la mort de Trump ha estat causada per una hemorràgia cerebral després d'una caiguda.

Donald Trump ha expressat, en qualsevol cas, el "dolor del seu cor" perquè "no sols va ser el meu germà, sinó el meu millor amic i el trobarem a faltar, però ens tornarem a trobar", ha afirmat l'home més poderós del planeta a través d'un comunicat oficial.

La relació entre tots dos no sempre va ser idíl·lica, tot i que Donald assegurés divendres passat que "hem tingut una magnífica relació durant molt de temps i des del primer dia". No obstant això, alguns coneguts afirmen que tots dos es van distanciar des que l'actual president dels EUA iniciés la seva carrera cap a la Casa Blanca.

Noticias relacionadas

contador