ep dolores delgado fiscal general del estado
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

L'exministra de Justícia i actual fiscal general de l'Estat, Dolores Delgado, ha donat positiu en coronavirus. Delgado va començar a trobar-se malament aquest dimarts i el matí del dimecres s'ha personat en un centre mèdic de Madrid per fer-se el test de Covid-19.

Delgado, que de moment només experimenta símptomes lleus i no ha requerit hospitalització, segons fonts de la pròpia Fiscalia, va ser nomenada fiscal general el mes de febrer. Va ser ministra de Justícia i candidata socialista per Madrid a les generals del 10 de novembre de 2019.

Delgado és fiscal general de l'Estat des de febrer d'enguany, quan el president del Govern, Pedro Sánchez, la va designar per al càrrec després d'haver-la tingut com a ministra de Justícia durant la seva primera legislatura. Fiscal de carrera, Dolores Delgado va ser candidata del PSOE per Madrid en les eleccions generals del 10 de novembre de 2019.

Des de la Fiscalia encara no s'ha avançat com afectarà el positiu per Covid de Delgado, a l'espera de conèixer com es van desenvolupant els esdeveniments.

Noticias relacionadas

contador