kanye west

Kanye West vol presidir els Estats Units. El polèmic raper i amic íntim de l'actual inquilí de la Casa Blanca, Donald Trump, ha aprofitat el 4 de juliol, Dia de la Independència dels EUA, per anunciar la seva candidatura.

Suports no n'hi falten. El mateix Elon Musk, conseller delegat de Tesla i una altra personalitat excèntriques, ha deixat clar el seu suport a la candidatura presidencial de West.

Tot ha passat a Twitter. Kanye West ha aprofitat la popular xarxa social per anunciar la seva candidatura: "Hem de complir ara la promesa d'Amèrica confiant en Déu, unificant la nostra visió i construint el nostre futur. Em presento a ser president dels EUA".

Musk no ha trigat a contestar al tuit del raper i marit de la 'celebrity' Kim Kardashian, afirmant que "tens tot el meu suport". West també ha rebut el suport de Mark Cuban, un altre multimilionari molt conegut als EUA. Cuban ha deixat clar que, si hagués de triar entre West, Biden i Trump, "el meu vot seria per a Kanye".

"Si penseu que Biden és una broma comparat amb Trump, no ho esteu entenent bé. És hora de deixar enrere tots els 'memes' i veure la realitat. La resposta a la pandèmia no ha pogut ser pitjor, i Trump es nega a millorar-la o assumir-ne la responsabilitat", ha justificat Cuban.

Noticias relacionadas

contador