Iberia, IAG, aircraft, transport

Iberia ha comunicat aquest dimecres que, a causa de la prolongació del tancament de l'aeroport de Brussel·les després dels atemptats d'aquest dimarts, ha posat en marxa una operativa especial per poder mantenir els vols de Madrid a Bèlgica, encara que ho farà a l'aeroport de Lieja, que es troba 98 quilòmetres a l'est de la capital.

D'aquesta manera, informa la firma espanyola en un comunicat, «dijous i divendres d'aquesta setmana Iberia oferirà tres vols diaris entre Madrid i Lieja, en substitució de les seves operacions amb Brussel·les». Una situació ara com ara temporal, però que confirma que s’allargaria si continua el tancament de l'aeroport internacional de la capital belga.

Iberia explica que els passatgers amb vols reservats per als dos propers dies rebran durant les properes hores una notificació informant-los dels vols i els horaris assignats.

VOL ESPECIAL

A més, «Iberia ha programat avui (dimecres) un vol especial entre Madrid i Lieja per transportar els clients que ahir (dimarts) no van poder viatjar i no van canviar el seu bitllet per una altra data o una altra destinació».

L'aerolínia recomana als seus clients utilitzar l'aplicació «Iberia Conecta» per rebre informació sobre la situació dels seus vols. Si no hi estan registrats, es poden posar en contacte amb Servimedia al seu país de residència. A més, en el comunicat demana disculpes per les molèsties, però recorda que es tracta d’una circumstància aliena, i sol·licita «paciència i comprensió».

contador