greta-thunberg
175,79$
  • -4,04$
  • -2,25%

Greta Thunberg, la jove activista, va arribar a Lisboa aquest mateix dimarts a les vuit del matí, tal com estava previst. Des de la capital lusitana té previst arribar a la Cimera de Clima (COP25) celebrada a Madrid en un cotxe elèctric: un Tesla.

Les estimacions de la fabricant d'Elon Musk asseguraven que Thunberg seria capaç d'arribar a Madrid en unes set hores, en deixar a les seves esquenes els 627 quilòmetres que separen les dues ciutats.

A Lisboa va arribar des dels EUA en un catamarà. Allà, va arribar a principis de setembre a bord del Malizia, vaixell ecològic del príncep de Mònaco, Pierre Casiraghi. La seva idea inicial era viatjar des d'allí a Santiago de Xile, lloc on s'anava a celebrar la cimera en un primer moment.

Finalment, la inestabilitat política de país llatinoamericà va obligar el seu president, Sebastián Piñera, a renunciar a ser l'amfitrió de l'esdeveniment. Aquí va ser quan van començar els mladecaps de Thunberg per arribar a Madrid sense usar l'avió, mitjà de transport que evita pel seu alt nombre d'emissions de gasos d'efecte hivernacle.

Des de Tesla recomanen utilitzar els supercarregadors0 situats a Mèrida i Almaraz perquè Thunberg arribi així a temps per al multitudinari esdeveniment.

Noticias relacionadas

contador