ep antonio jesus cabezuelo unolos miembrosla manada en sevilla
Europa Press

El soldat de l'Exèrcit de Terra Alfonso Jesús Cabezuelo, condemnat pels abusos sexuals comesos contra una jove durant els Sanfermines de 2016 juntament amb quatre persones més, ha causat baixa en les Forces Armades, segons ha informat l'Exèrcit en una nota de premsa.

A l'actualitat es trobava adscrit administrativament a la Subdelegació de Defensa de Sevilla a la situació de servei actiu sense possibilitat d'assignació de destinació.

L'Audiència de Navarra va condemnar l'abril a nou anys de presó per un delicte continuat d'abús sexual els cinc membres de 'La Manada, els quals va absoldre del delicte d'agressió sexual i delicte contra la intimitat dels que havien estat acusats.

El Ministeri fiscal va demanar per als acusats 22 anys i 10 mesos de presó per agressió sexual, a part d’un delicte contra la intimitat i per robatori amb intimidació; l'acusació particular va reclamar 24 anys i nou mesos, i les acusacions populars van elevar aquesta petició als 25 anys i nou mesos de presó. Les defenses, per la seva banda, havien demanat l'absolució dels cinc acusats.

Els acusats, naturals de Sevilla, van estar a la presó des que van ser detinguts com a presumptes autors dels fets, que van tenir lloc el 7 de juliol de 2016 després que es desplacessin a Pamplona amb motiu dels Sanfermines i van conèixer a la nit del 6 al 7 de juliol la víctima, una jove madrilenya.

El juny, els condemnats van quedar en llibertat segons un acte de l'Audiència navarresa, tot i que actualment un d'ells sí que està a la presó en ser acusat del robatori d'unes ulleres de sol en un establiment a Sevilla.

Noticias relacionadas

contador