ep intervencion del presidente quim torra archivo
David Zorrakino - Europa Press

El 61% de catalans suspèn la capacitat de la Generalitat de Quim Torra a l'hora de resoldre els problemes de Catalunya. És la principal conclusió de l'últim baròmetre de Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) de la Generalitat, sobre la gestió de l'Executiu català. En general, la gestió de l'equip de govern a Catalunya rep una qualificació d'un 4,65 una xifra molt similar a la que va obtenir l'any passat (4,66), i és la pitjor valoració que ha obtingut un Executiu català des que es va començar a fer aquesta pregunta en enquestes de Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) de la Generalitat el 2011.

Així ho reflecteix l'enquesta realitzada entre el 18 de novembre i el 12 de desembre -just després de les eleccions del 10N i durant les negociacions d'investidura- amb una mostra de 1.600 persones residents a Catalunya, incloent-hi a catalans sense dret a vot, i un marge d'error de 3,13, que ha presentat el director del CEO, Jordi Argelaguet.

Malgrat que la nota mitjana és de suspens, la majoria dels enquestats -un 59,5%- situen la gestió de la Generalitat per sobre del '5' de nota, mentre que el 37,3% la suspenen, el 2,7 % no ho sap i el 0,5% no contesta.

Noticias relacionadas

contador