• Els dos governs minimitzen la repercussió
cbtrump52

Els presidents dels Estats Units, Donald Trump, i el de Rússia, Vladímir Putin, podrien haver mantingut moltes més converses de les que es van fer públiques, segons ha indicat el ministre de relacions exteriors del país del nord d'Europa, Serguei Lavrov.

"Podrien haver-se vist més de tres vegades", ha confessat a la NBC Lavrov en una entrevista. I en ser preguntat si els dos presidents tenien altres converses o es van reunir als passadissos durant la trobada del G-20, el rus ha deixat entreveure que és difícil que dues persones no es trobin i parlin en un espai tan petit com Hamburg.

Lavrov ha reconegut que la Casa Blanca va fer oficial un dels tres partits, però que anteriorment hi va haver dues trobades informals. "Després que el sopar acabés... Jo no hi era... El president Trump aparentment va anar a recollir la seva dona i va passar uns minuts amb el president Putin... i què?", Ha afirmat amb ironia.

MINIMITZEN LA REPERCUSSIÓ

Això sí, els governs s'han preocupat en minimitzar la possible repercussió de la reunió, prèviament no revelada, entre els presidents Donald Trump i Vladímir Putin durant la cimera del G-20 d'aquest mes. Els executius de les dues potències s'han unit en la seva condemna a les informacions publicades en aquest sentit, qüestionant el motiu pel qual la reunió no havia estat comunicada.

"Una vegada més, la febre de Rússia ha arribat als mitjans i tothom va intentar crear una història que simplement no va existir", va dir la portaveu de la Casa Blanca, Sarah Sanders, referent a això.

Noticias relacionadas

contador