• "Als 'vells temps', quan hi havia bones notícies, la borsa pujava. Avui, quan hi ha bones notícies, la borsa baixa", ha ironitzat el mandatari al seu compte de Twitter
campaign 2016 trump 37

El president dels Estats Units, Donald Trump, s'ha pronunciat sobre la forta volatilitat que durant els últims dies han experimentat les borses de tot el món, i de forma destacada Wall Street. En concret, el mandatari nord-americà ha assegurat que els inversors cometen un "gran error".

"Als 'vells temps', quan hi havia bones notícies, la borsa pujava. Avui, quan hi ha bones notícies, la borsa baixa", ha ironitzat Trump, com és habitual, a través del seu compte personal de Twitter. "Gran error", ha afegit, després del qual ha conclòs que als EUA hi ha "moltes notícies bones respecte a l'economia (del país)".

Durant la jornada d'aquest dimecres, el Dow Jones s'ha capgirat i experimenta pujades al voltant de l'1%. I ja durant l'anterior sessió va aconseguir la Borsa de Nova York tancar en verd, això sí, en una sessió marcada pels vaivens, ja que el seu principal índex va oscil·lar en una banda superior a 1.100 punts entre l'obertura i el tancament.

Noticias relacionadas

contador