• A Espanya es publica la balança comercial de maig
Bundestag Alemania

Aquest dimarts en el terreny empresarial no hi ha dades de rellevància, de manera que tota l'atenció inversora se centrarà en el pla macroeconòmic. Sobretot a Alemanya, on es publica el Producte Interior Brut (PIB) del primer trimestre, així com les dades d'exportacions i importacions dels tres primers mesos de l'any, el PMI manufacturer, compost i serveis que elabora la consultora Markit de maig o l'índex IFO de confiança empresarial, també de maig.

  • 11.154,60
  • 1,56%

Per la seva banda, a Espanya es coneix la balança comercial de maig, mentre que a França i a la Zona Euro també es publica el PMI manufacturer, compost i serveis de maig. Aquestes dades es coneixen, així mateix, als EUA, on, a més, surt a la llum l'índex llibre roig de vendes al detall i la venda d'habitatges nous d'abril.

ECONOMIA

Alemanya: Exportacions i importacions primer trimestre (8:00h); PIB primer trimestre (8:00h); PMI manufacturer, compost i serveis Markit maig (9:30h); Índex IFO de confiança empresarial maig (10:00h).

Espanya: balança comercial març (9:00h).

França: PMI manufacturer, compost i serveis Markit maig (9:00h).

Europa: PMI manufacturer, compost i serveis Markit maig (10:00h).

EUA: Índex llibre roig de vendes al detall (14:55h); PMI manufacturer, compost i serveis Markit maig (15:45h); Venda d'habitatges nous abril (16:00h).

EMPRESES

No hi ha dades de rellevància.

Noticias relacionadas

contador