ep carretera de cataluna
SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT

El Procicat ha aprovat prorrogar dues setmanes més les restriccions vigents a Catalunya per frenar la incidència del coronavirus, entre les quals figuren el confinament municipal diari i la limitació al comerç, han informat aquest dimecres a Europa Press fonts coneixedores.

Les mesures, que es van aplicar el 7 de gener i ja havien estat esteses fins al 25 de gener, estaran vigents amb la nova pròrroga fins al 7 de febrer. També inclouen la limitació horària de l'hostaleria i el tancament durant el cap de setmana d'aquells comerços no essencials, així com el tancament de centres comercials de més de 400 metres quadrats.

Restauració i cultura es mantindran sense canvis, amb horaris ajustats a dues franges en el cas dels bars i restaurants. L'esport també es restringeix únicament a aquell que pot realitzar-se a l'aire lliure, mentre que les activitats extraescolars romandran tancades a excepció d'aquelles que es realitzin junts amb el grup bombolla.

La decisió es produeix aquest dimecres que Catalunya ha registrat 3.992 casos i 69 morts més, la xifra de pacients ingressats als hospitals catalans se situa als 2.825 i a les UCI n'hi ha 612.

Noticias relacionadas

contador