fachada congreso diputados

Carlos Vela García, que va ser conseller delegat de Martinsa Fadesa, ha aparegut. La Policia el buscava a petició del Congrés dels Diputats, on el condemnat pel cas de les targetes 'black' havia de comparèixer aquest dimecres.

La comissió del Congrés que investiga la crisi, el rescat financer i la fallida de les caixes d'estalvis va citar el també exresponsable d'Empreses de Caja Madrid a comparèixer aquest dimecres per explicar el seu paper en el cas Bankia, si bé, la seva intervenció ha estat ajornada per acord dels grups polítics en no haver pogut localitzar-lo.

El Congrés ha remès a l'exconseller delegat de Martinsa Fadesa diverses notificacions i un burofax amb l'objectiu que es presentés demà davant la comissió, tot i els quals no ha aconseguit localitzar-lo, per la qual cosa ha donat part a la Policia.

En tot cas, la compareixença de Vela García no ha estat suprimida del pla d'intervencions, com ha passat amb la del perit del cas Bankia, Antonio Busquets, sinó que ha estat simplement ajornada.

No obstant això, en conèixer Vela García pels mitjans de comunicació la situació ha decidit posar-se en contacte amb el Congrés per manifestar la seva disposició a comparèixer davant la comissió la setmana que ve. D'aquesta manera, intervindrà dimecres vinent a la tarda.

Noticias relacionadas

contador