ep un grupo de personas inmortaliza graba el funeral ed uno de sus familiares en el cementerio de el
Cesar Lanfranco/dpa

Bèlgica ha incorporat Madrid i Balears a la llista de zones "taronja", per a les quals es recomana que els turistes que en tornin facin quarantena, llista a la qual ja hi figuraven Girona, Tarragona, País Basc, La Rioja, Extremadura, Sòria, Guadalajara, Castelló, València, Múrcia i Almeria.

El Ministeri d'Exteriors belga va actualitzar dimecres a la tarda les seves recomanacions de viatge respecte a la pandèmia de coronavirus.

És l'únic canvi que Bèlgica va fer per a Espanya, que d'altra banda compta amb algunes regions a la llista "vermella" (llocs als quals no és permès viatjar), que inclouen Aragó i Navarra i les províncies catalanes de Barcelona i Lleida.

D'altra banda, Bèlgica va incloure el dimecres a la seva llista taronja diferents zones de França i la província de Vukovar-Syrmia a Croàcia.

La web del servei d'Exteriors belga estableix una classificació entre zones verdes -a les quals no s'apliquen restriccions de viatge- zones taronges, per a les quals recomana extremar la vigilància i fer quarantena o passar un test de COVID, i zones vermelles a les quals no és permès de desplaçar-se.

El Ministeri d'Afers exteriors revisa diàriament el codi de colors sobre la base de les informacions dels experts de salut pública.

Des de l'1 d'agost, tota persona que torni a Bèlgica de l'estranger o que desitgi passar més de 48 hores al país ha d'emplenar un formulari d'identificació amb informació sobre el lloc de procedència, el mitjà de transport utilitzat per entrar a Bèlgica i altres detalls.

Noticias relacionadas

contador