comunidad madrid aguado ayuso portada

Isabel Díaz Ayuso es torna a desdir. La presidenta de la Comunitat de Madrid ha retardat per segona vegada la seva compareixença per anunciar les noves mesures contra el coronavirus.

En un primer moment, la seva aparició estava programada per a aquest divendres a les 11.30 hores. S'ha ajornat a les 13.00 hores i, finalment, se celebrarà aquesta tarda, encara no se sap quan.

"La compareixença per a informar de les noves mesures contra la COVID-19 a la Comunitat de Madrid es trasllada a aquesta tarda, en una decisió que obeeix, exclusivament, al complex examen jurídic previ d'aquestes per a la seva entrada en vigor en l'Ordre que aprovarà la Conselleria de Sanitat", informa via WhatsApp el departament de comunicació de Presidència.

Ayuso està al seu torn pendent de reunir-se amb Pedro Sánchez. El president del Govern li va enviar una missiva i la presidenta de la Comunitat ha acceptat veure's les cares amb ell. Per part seva, des de Ciutadans el vicepresident de Madrid, Ignacio Aguado, reclama que es vegin com més aviat millor i no esperin a la setmana que ve.

Noticias relacionadas

contador