Notícies de política

ep el presidente de la generalitat quim torra d en barcelona espana a 10 de enero de 2020

Torra convocarà eleccions després dels pressupostos de la Generalitat i negociar amb Sánchez

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha donat la legislatura a Catalunya per "morta" en una declaració institucional des del Palau de la Generalitat. Tot i que ha constatat que el mandat actual no té recorregut després de la seva inhabilitació com a diputat de Parlament de Catalunya, ha assenyalat que ha de fer "un exercici de responsabilitat" per tirar endavant els Pressupostos de la Generalitat 2020 i iniciar el diàleg polític amb el president de Govern, Pedro Sánchez, amb qui es reunirà el 6 de febrer a Barcelona.

Torra anunciará la fecha de las elecciones tras aprobarse los Presupuestos

BARCELONA, 29 (EUROPA PRESS) El presidente de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciado este miércoles que Cataluña vivirá un nuevo avance electoral, pero esperará a anunciar la fecha de las elecciones a que se aprueben los Presupuestos de la Generalitat 2020: "Esta legislatura ya no tiene más recorrido político. Llega a su final".

+++ Torra constata el final de la legislatura: aprobará Presupuestos y convocará elecciones

+++ Torra constata el final de la legislatura: aprobará Presupuestos y convocará elecciones

ep european parl

Puigdemont i Comín renuncien a integrar-se a Els Verds/ALE de l'Eurocambra

L'expresident català Carles Puigdemont i l'exconseller Toni Comín han retirat aquest dimecres al matí la seva sol·licitud per integrar-se al grup dels Verds/Aliança Lliure Europea (ALE) de Parlament Europeu poques hores abans que els eurodiputats de la formació votessin si els acceptaven o no.