elon musk s engage a ne plus tweeter pendant un certain temps

Rivian Automotive ha debutat aquesta setmana a Wall Street i ja és la segona fabricant de cotxes nord-americana més valuosa del mercat. Només darrere de Tesla, és clar.

  • 8,95$
  • 5,05%
  • 167,68$
  • -1,47%

L'empresa apadrinada per Amazon i Ford aspira a dominar l'àrea de venda de camions 'pickup' elèctrics i SUV. Els seus plans ambiciosos van trobar l'aval dels inversors, que en el seu debut van impulsar els títols de la companyia un 29%.

La seva posada de llarg, a so de bombo i platerets, no ha passat inadvertida per a Elon Musk, que ràpidament ha acudit al seu perfil personal de Twitter per posar 'deures' a Rivian Automotive: "Espero que siguin capaços d'assolir uns alts nivells de producció i un flux de caixa equilibrat, aquest és el veritable examen”.

La piulada de Musk era, alhora, la resposta de l'excèntric fundador i CEO de Tesla a una pregunta d'un dels seus seguidors que es qüestionava com una empresa com Rivian, que encara no és rendible, ha aconseguit tenir un debut tan bo.

Musk va aprofitar, a més, l'ocasió per tornar a treure pit recordant que “hem presenciat el naixement de centenars d'empreses emergents automobilístiques, impulsades tant per combustió com per electricitat, però Tesla és l'única nord-americana que ha aconseguit un gran nivell de producció i un flux de caixa positiu en els darrers 100 anys".

De tornada a Rivian, la veritat és que la companyia ha reconegut que no planeja començar a guanyar diners "en un futur proper", declaracions que no han detingut els inversors a l'hora de pujar a la seva OPV, potser per por de perdre's el tren de 'la nova Tesla'.

Noticias relacionadas

contador