ep logotipobmw 20180226130503
EUROPA PRESS

BMW

106,40€
  • 1,35€
  • 1,29%

BMW ha signat un acord pel qual subministrarà a Ineos Automotive un "nombre alt" de motors dièsel i gasolina per a la producció del nou projecte de vehicle tot terreny del fabricant britànic, segons ha informat la companyia en un comunicat.

El contracte preveu el lliurament d'una quantitat de "cinc dígits" de propulsors BMW TwinPower Turbo, que compten amb l'última tecnologia d'estalvi de combustible i han estat nomenats "Motor Internacional de l'Any" en la seva classe.

"La nostra companyia és famosa per les seves eficients motors d'alt rendiment que es troben entre els millors del món. Oferim una àmplia gamma de tecnologies i serveis de transmissió de primera qualitat a mida per a fabricants d'automòbils i altres clients, i creiem que aquesta és un àrea de negocis amb un potencial de creixement real", ha assenyalat el responsable de Vendes, de la marca BMW i de Postvenda del grup BMW, Pieter Nota.

Aquest acord suposa "un pas més" en l'estratègia de BMW per expandir el seu negoci de subministrament de propulsors per a clients industrials. La companyia alemanya lidera un negoci global de vendes i llicències per als seus motors de combustió, bateries elèctriques i plataformes de vehicles com a part de les seves relacions amb clients dins i fora de la indústria automobilística.

Noticias relacionadas

contador