ep un hombre con mascarilla atraviesa wall street
Miguel Juarez Lugo/ZUMA Wire/dpa

Wall Street continua comprant i el Nasdaq es dirigeix cap als 11.000 punts. El selectiu tecnològic lidera de nou el ral·li de la renda variable estatunidenca i acumula una rendibilitat anual del 22%, després de marcar un nou màxim històric en 10.970 punts.

  • 38.239,98
  • -

Aquesta primera setmana d'agost, els inversors estatunidencs estaran pendents d'un nombre de referències. A nivell econòmic, s'ha publicat les dades d'activitat del sector serveis de la Xina, la Zona Euro del mes de juliol i falten per conèixer-se les dels EUA .

A més, s'ha publicat la xifra d'ocupació privada de juliol de la consultora ADP, un indicador avançat de les xifres d'ocupació oficials del divendres. El consens espera la creació de 2 milions de llocs de treball i una caiguda de la taxa d'atur al 10%.

No obstant això, la dada de ADP ha suposat un gerro d'aigua freda, ja que ha mostrat tan sols la creació de 167.000 ocupacions, molt per sota dels 1,5 milions anticipats pel consens.

D'altra banda, el secretari del Tresor, Steven Mnuchin, ha mostrat la seva confiança per aconseguir un pacte aquesta setmana perquè el Congrés aprovi un nou paquet d'estímuls econòmics.

A nivell empresarial, Disney es dispara un 6% després de superar les previsions amb els subscriptors de Disney+, el seu servei de streaming, que ha superat els 60 milions de subscriptors.

I pel que fa a d'altres mercats, el petroli West Texas puja un 3%, fins a 42,93 dòlars, mentre l'euro es recupera un 0,42% i es canvia a 1,1850 dòlars. A més, la rendibilitat del bo americà a 10 anys puja fins al 0,53%.

I un esment especial per a l'or, que ha superat els 2.000 dòlars per primera vegada a la història. Només enguany, el metall preciós s'ha revalorat més d'un 31%.

Noticias relacionadas

contador