wall street portada dentro sitio

Wall Street descansa. Respira abans de continuar pujant. Els futurs dels principals índexs estatunidencs anticipen una lleu correcció després de marcar nous màxims històrics a la sessió del dimecres. El *coronavirus sembla cada vegada una preocupació més llunyana.

  • 39.765,02
  • -

Al *Dow Jones, els valors que cauen més durant la *preapertura són Cisco, Microsoft i Intel.

Les actes de la reunió de la *Fed celebrada el desembre de 2019, i publicades aquest dimecres, han revelat que el banc central es va mostrar moderadament optimista sobre la perspectiva de mantenir els tipus d'interès sense canvis el 2020.

Pel que fa al virus de *Wuhan, ja hi ha 2.118 morts i 74.576 contagiats, segons les últimes dades publicades per la Xina. L'última entitat a pronunciar-se sobre el tema ha estat *Goldman *Sachs. El banc d'inversió estatunidenc creu que els mercats estan subestimant el risc d'una pandèmia, i suggereix que "el risc d'una correcció és alt".

En matèria macro, aquest dijous es coneixeran les peticions de desocupació continuades i l'índex manufacturer de la *Fed de *Philadelphia.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex cau un 1% i perd els 10.000 punts per causa del llast de Telefónica i Inditex. La resta d'Europa també es vesteix de vermell, sumant-se a aquesta correcció. L'altra cara de la moneda ha estat l'Àsia. Les borses de la regió han tancat en verd, gràcies a les mesures xineses per a apuntalar la seva economia reduint la taxa de préstecs a mitjà termini.

Noticias relacionadas