• L'euro continua amb el seu ral·li i amplia els màxims anuals
Wall street america US USA signs

Wall Street ha obert amb signe mixt després de la millora del PIB de l'economia dels EUA. Els bancs són els que s'emporten tot el protagonisme gràcies a la puntualització del BCE sobre les paraules de Mario Dragi i que la Reserva Federal té aprovats programes de recompra de capital. Aquest dimecres, els tres índexs de la Borsa de Nova York van tancar amb pujades. No obstant això, les accions tecnològiques segueixen pesant al Nasdaq.

  • 37.775,38
  • -

Els EUA han revisat a l'alça el creixement de l'economia fins a l'1,4% del PIB el primer trimestre de l'any. D'aquesta manera, l'economia nord-americana es va desaccelerar menys del previst inicialment durantel primer trimestre, a causa d'un creixement més gran de la despesa dels consumidors i a un augment de les exportacions.

Al mercat de les divises, l'euro continua ampliant els seus màxims anuals, que es troben ja als 1,1436 dòlars. A hores d'ara, la 'divisa comunitària' puja un 0,24% en el seu canvi amb el dòlar i se situa als 1,1405 bitllets verds. D'altra banda, el petroli també segueix amb les seves pujades. El barril de Brent, de referència a Europa, puja un 1,31% fins a fregar els 48 dòlars. Per la seva banda, el barril del West Texas, referent als EUA, avança un 1,34% fins als 45,33 dòlars.

La rendibilitat del bo USA a 10 anys puja lleugerament fins als 2,281%.

A les borses del Vell Continent es cotitza amb signe mixt. Així, l'IBEX cau un 0,34% amb una 'guerra' entre els bancs que pugen considerablement i les constructores i energètiques que són els valors que estan fent que el selectiu espanyol estigui en vermell.

Noticias relacionadas

contador