trader-a-la-bourse-de-new-york-new-york-stock-exchange-wall-street

Wall Street trenca amb la tendència alcista dels últims dies i comença la sessió del dijous en vermell. Tant l'S&P 500 i el Dow Jones s'estan allunyant de les seves resistències clau. Els principals índexs semblen haver esgotat l'efecte vaccí i l'impuls dels grans bancs, que continuen amb la temporada de resultats.

  • 38.460,92
  • -

Aquest dijous ha estat el torn de Bank of America i Morgan Stanley. Els dos últims grans bancs dels EUA s'han sumat a la festa i han batut expectatives impulsats per les seves respectives divisions de 'trading.'

El primer ha publicat uns ingressos que han ascendit fins als 10.300 milions de dòlars, gairebé sense registrar canvis respecte al mateix període de l'any anterior. Els del segon s'han situat els 22.300 milions enfront dels 21.800 milions anticipats pels experts. Al seu torn, el seu BPA ha estat de 0,37 dòlars respecte als 0,25 dòlars esperats.

El dimarts, tant JP Morgan com Citigroup van batre les expectatives dels analistes amb els seus guanys, com Goldman Sachs aquest dimecres. Wells Fargo ha estat l'únic gran banc que ha decebut amb els seus comptes trimestrals.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex i la resta d'Europa s'inclinen cap al vermell després de la passa al costat del BCE. L'organisme liderat per Lagarde ha decidit deixar ara que els governs actuïn, sense que hi hagi hagut cap sorpresa per part de la institució monetària.

Finalment, a l'Àsia les borses han tancat també amb caigudes tot i el rebot del 3,2% del PIB xinès, que deixa més preguntes que respostes entre els economistes.

Noticias relacionadas

contador