angel rodriguez ceo de unicaja banco pablo gonzlez director finanzas

Unicaja Banc llançarà un programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar fins a 80,5 milions d'accions per un import màxim de 76,63 milions d'euros.

  • 1,14€
  • -0,52%

El propòsit d'aquest programa és reduir el capital social de l'entitat fins a un 5% mitjançant l'amortització d'accions pròpies. Unicaja comprarà les accions a preu de mercat, sense sobrepassar el preu més alt d'entre els de l'última operació independent, i l'oferta independent més alta d'aquest moment al centre de negociació on s'efectuï la compra.

Així mateix, el banc no podrà comprar cap dia de negociació més del 25% del volum diari mitjà de les accions al centre de negociació on s'executi la compra .

El programa de recompra d'accions tindrà una durada d'un any, i serà vigent des d'aquest dimecres 26 de febrer fins al 25 de febrer de 2021.

En qualsevol cas, l'entitat pot donar per acabat el programa abans d'aquesta data si adquireix accions per un preu que arribés a l'import monetari màxim o el nombre màxim d'accions previst, o si concorregués una altra circumstància que ho fes aconsellable.

Noticias relacionadas

contador