colis-pieges-les-democrates-denoncent-la-reaction-creuse-de-trump

El president dels Estats Units, Donald Trump, torna a fer política a cop de piulada. En aquesta ocasió, el polèmic mandatari ha tornat a carregar contra la Reserva Federal (Fed), que es reuneix aquest mateix dimecres.

Trump urgeix al banc central nord-americà a "no tornar a cometre un altre error" i a "llegir l'editorial publicat pel The Wall Street Journal".

El president dels EUA destaca que "el mercat no pot ser més il·líquid que ara mateix" i empeny la Fed a "escoltar el mercat" en lloc de "deixar-se portar per números sense significat". Finalment, Trump acaba la seva piulada desitjant "bona sort" a l'organisme.

Aquest missatge de Trump arriba unes hores després que pressionés la Fed també a través de Twitter: "És increïble que amb un dòlar molt fort i pràcticament sense inflació, el món exterior exploti al nostre voltant, París en flames i la Xina caient, la FED fins i tot està considerant una altra pujada de taxes d'interès", va destacar el president.

Per la seva banda, els experts asseguren que el mercat ha més que descomptat una nova pujada de tipus de 25 punts bàsics, de manera que l'atenció virarà cap als plans de política monetària que anunciï l'organisme de cara a l'any que ve.

Noticias relacionadas

contador