ep motor  toyota vuelve a ampliar la suspension de dos de sus plantas en japon por el coronavirus
TOYOTA - Archivo

Les borses asiàtiques han tancat aquest dijous amb guanys moderats després que la Reserva Federal (Fed) hagi frenat el ritme de pujades dels tipus d'interès als Estats Units fins als 25 punts bàsics.

  • 27.518,25
  • 0,15%

El Kospi de Corea del Sud ha liderat les compres, seguit del Nikkei japonès i l'ASX australià. El Shanghai Composite ha tancat gairebé pla i el Hang Seng de Hong Kong ha baixat lleugerament.

Wall Street va tancar amb guanys, liderats pel Nasdaq, després que el president de la Fed, Jerome Powell, comentés que "la desinflació" ha començat als EUA.

Tot i que el banc central nord-americà encara preveu "dues pujades" més de 25 punts bàsics durant les properes reunions, ja que "encara queda feina per fer i no es pot cantar victòria" en la lluita contra la inflació, segons va dir el banquer central.

En altres mercats, el petroli West Texas puja un 0,3% (76,61 dòlars) i el Brent avança un 0,2% (82,99 dòlars) després de la reunió de l'OPEP+, que va decidir dimecres mantenir la seva producció.

Per part seva, l'euro s'aprecia un 0,1% (1,0998 dòlars), i l'unça d'or rebota un 1,4% (1.971 dòlars). A més, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys puja lleugerament fins al 3,409% i el bitcoin avança un 1,1% (23.796 dòlars).

Noticias relacionadas

contador